Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța își amenajează parcarea de la stadion și construiește o cafenea! Răspunsul primit de la Mediu

ro

22 Apr, 2023 00:00 10827 Marime text
  • Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului
 
Firma pe care funcționează clubul condus de Gheorghe Hagi, Farul Constanța – FCV Farul Constanța SA, a obținut undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru două investiții pe care le va realiza la Ovidiu.
 
O primă investiție vizează construirea unei cafenele/bistro, pe strada Academiei nr. 3, din Ovidiu, pentru care societatea nu trebuie să elaboreze raportul impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanța.
   
A doua investiție, poate chiar mai importantă, vizează amenajarea unei parcări auto, pe tarla 92, parcela 496/6, lot 1/1/1/2/1 (alee de acces), în orașul Ovidiu, mai precis în vecinătatea stadionului Farul Constanța. Nici pentru acest proiect nu trebuie realizată evaluarea impactului asupra mediului.
 

Despre FCV Farul Constanța SA

 
Înființată în 2008, societatea FCV Farul Constanța SA are sediul la Hotel Iaki, în stațiunea Mamaia, județul Constanța. Activitatea principală a societății constă în „Activități ale cluburilor sportive”. Asociați în firmă sunt Gheorghe Hagi – 89,9%, Ciprian-Andrei Marica – 10% și Iasko Zoltan Marton – 0,1%. Cel din urmă este și administrator. În anul 2021, firma a raportat 61 de salariați, o cifră de afaceri de 15,3 milioane de lei și un profit de peste 2,3 milioane lei.
 
Gheorghe Hagi mai apare ca asociat în Hagi Sport SRL, unde deține 98,58%, Ciprian Marica mai este asociat în Pipera Smart Development SRL, New World Development SRL, MCA Consulting LTD SRL, Caelia – Mamaia SRL, MMM Concept Builders SRL, MRK Retailr Business SRL și MRK Sports Business SRL. Iasko Zoltan Marton apare și în firma Omnirom SRL.
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:
 
Farul Constanța va deschide, la City Park Mall, un stand pentru produsele comercializate de club. La baza Academiei Hagi a fost deschisă o cafenea (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii