Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără apă la robinete, în municipiul Constanța. Lista zonelor vizate

ro

19 Feb, 2024 15:13 4492 Marime text
Sursa foto: Pexels



 
  • În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă de pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează  furnizarea apei potabile marți, 20 februarie 2024, în intervalul orar 08.30 – 17.00.

Potrivit RAJA Constanța, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe Șoseaua Mangaliei – tronsonul cuprins de strada Școlii și Pod Doraly cu cartierul Abator, punctele termice din zonă și Liceul Tehnologic C.A. Rosetti.

În același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută pe strada Caraiman – partea cuprinsă de Șoseaua Mangaliei și bulevardul Aurel Vlaicu, cu străzile adiacente și punctele termice aferente.
 

„Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fisistată alimentarea cu apă”, recomandă RAJA.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție  vor face tot posibilul pentru finalizarea
intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, mai precizează sursa citată.

 
Citește și
Avarie RAJA în Mamaia Sat, județul Constanța. A fost oprită furnizarea apei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii