Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Făgădău și-a făcut bilanțul pe 2019. Cea mai mare realizare, înființarea CT BUS. Cazinoul rămâne piatra de moară a administrației

ro

20 Dec, 2019 00:00 1349 Marime text

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a vorbit în cadrul conferinței de presă de sfârșit de an despre realizările și nerealizările anului în curs. Făgădău a spus că cea mai mare realizare a anului 2019 este înființarea CT BUS, dar și consolidarea Direcției Generale de Asistență Socială. Primarul s-a lăudat și cu asfaltările, toaletările și plantările de copaci.

La capitolul nerealizări, Făgădău a nominalizat Cazinoul, dar a precizat că speră ca anul viitor să se semneze contractul de reabilitare și să se pună schelele pe clădirea emblematică a orașului.
 
"Eldiclau și-a retras cea de-a doua contestație, acest lucru îl știu, și dacă este adevărat, anul viitor putem avea un contract semnat", a afirmat Decebal Făgădău.
 
Totodată, primarul a precizat că în acest sens s-a realizat schimbarea la față a municipiului prin refacerea trotuarelor.
 
În ceea ce privește încasările bugetare, primarul Decebal Făgădău a anunțat că încasările din taxe și impozite au depășit 98% pe sold iar prin aplicarea amnistiei fiscale s-a recuperat o sumă consistentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii