Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:40 21 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Factură la gaze de peste 33 milioane de lei pentru o femeie de 70 de ani

ro

19 Jan, 2022 22:05 744 Marime text

 
  • O femeie de 70 de ani din localitatea vasluiană Muntenii de Jos a primit o factură la gaze de 33,57 de milioane de lei.
Nu mică i-a fost surpriza unei femei de 70 de ani , din Muntenii de Jos, când a primit factura de plată pentru consumul de gaz din luna decembrie!
 


Femeia s-a trezit că pe factură era înregistrat un consum de 146.525,153 MWH, de la un index de 1.251 mc, inregistraţi la ultima citire a contorului, la un index de 13.626.428 mc. lar singurii mari consumatori de gaz sunt aragazul şi centrala folosită doar pentru încălzitul apei, pentru că femeia îşi încălzeşte locuinţa cu sobe cu lemne.”Săptămâna trecută, cănd a primit mama factura, eu eram in alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat fiul femeii pentru Ziarul de Vaslui.


 
Normal, femeia s-a urcat în primul mijloc de transport şi s-a prezentat la ghişeele Gaz Est."Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare şi au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, şi aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp şi câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraş şi am fost şocat când am văzut factura iniţială", a mai spus băiatul femeii.
Acesta a postat factura şi pe o reţea de socializare, iar glumele nu au întârziat să apară, pentru că , noi românii avem marele dar de a face haz de orice necaz:


"Fă lampa mai micăr, investeşte'in vreo canistră de antigel, să nu te trezeşti cu factura mărită şi la apăr, îl sfătuiesc prietenii, în timp ce altcineva întreabă "Da....ce faci? Umpli butelii acasă.

 
 Alţii se mulţumesc doar să remarce: "Te încadrezi la consumul "Bun platnic, n-ai avut restante luna trecută !".
Foto Pixabay/ ZIarul de Vaslui
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii