Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exercițiu de intervenție la Tribunalul Tulcea. Modul de acțiune al jandarmilor în situația luării de ostatici (GALERIE FOTO)

ro

26 Jun, 2022 14:49 1157 Marime text
foto Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea

Astăzi, la sediul Tribunalului Tulcea s-a desfășurat un exercițiu de intervenție organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea, ISU Delta Tulcea, Direcția Regională de Informații Dobrogea și Penitenciarul Tulcea.
 


foto Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea

Tema exercițiului a fost modul de acțiune al forțelor de intervenție în situația luării de ostatici și descoperirea unui pachet suspect.
 
Scopul a fost antrenarea personalului tuturor structurilor participante, pentru dezvoltarea aptitudinilor necesare în vederea gestionării eficiente a unei  situații reale,  a cooperării forțelor participante, modului de executare a intervenției și a timpului de reacție.
 
Datorită vitezei de reacție, intervenției și comunicării dintre structurile participante, activitățile din cadrul exercițiului au fost executate în cel mai eficient mod posibi, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii