Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea rablelor de pe domeniul public sau privat al municipiului scoate alţi bani din bugetul Primăriei Constanţa

ro

12 Aug, 2017 00:00 1419 Marime text
Primăria Constanţa anunţă achiziţia serviciului de evaluare a maşinilor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori unităţilor administrativ-teritoriale.
 
Criterii de adjudecare: atribuirea contractului de evaluare se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, conform caietului de sarcini. Valoarea estimată a contractului pentru evaluarea rablelor este de 7.000 de lei fără TVA. Modalitatea de desfăşurare: ofertele vor fi transmise până la data de 16.08.2017, în original, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa. 

Vă reamintim că 2017 a venit cu noutăţi şi pentru şoferii care parchează în loc nepermis. Maşinile pot fi ridicate din nou, după ce măsura a fost suspendată timp de peste un an. Una dintre noutăţi este că Poliţia Rutieră va lua decizia.

Primăria Constanţa urmează să concesioneze serviciul de ridicare a maşinilor unei firme private, pentru că nu are fondurile necesare pentru a cumpăra utilaje. Constanţa are în continuare probleme în a asigura locuri de parcare, cu toate că numărul acestora s-a dublat, în ultimii ani. Cele mai mari probleme sunt pe timp de vară, când turiştii, dar şi localnicii cu greu pot găsi un loc de parcare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii