Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Englezii de la Bitum Exim Logistic LTD au cedat capitalul Bitum Storage SRL. Fostul administrator al firmei este din Năvodari

ro

28 Nov, 2023 17:00 1023 Marime text
  • Bitum Exim Logistic LTD, cu sediul în Luton, Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, în calitate de asociat unic al firmei Bitum Storage SRL, reprezentată prin Daniel Atanasov, domiciliat în Năvodari, a cedat capitalul social către Sebastian Patrick Popa
 
Bitum Exim Logistic LTD, cu sediul în Luton, Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, în calitate de asociat unic al firmei Bitum Storage SRL, reprezentată prin Daniel Atanasov, domiciliat în Năvodari, a cedat capitalul social către Sebastian Patrick Popa.
 
În urma cesiunii, Sebastian Patrick Popa deține 5.000 de părți sociale în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, având un aport total la capitalul social de 50.000 lei.
 
De asemenea, Sebastian Patrick Popa a preluat și funcția de administrator, în urma revocării lui Daniel Atanasov.
 
Obiectul de activitate al Bitum Storage SRL este „comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate”.
 
Activitățile secundare sunt: 4211 - Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor; 4612 - Intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie; 4613 - Intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii; 4619 - Intermedieri în comerţul cu produse diverse;  4676 - Comerţ cu ridicata al altor produse intermediare; 4690 - Comerţ cu ridicata nespecializat; 4711 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun; 4719 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare; 4941 - Transporturi rutiere de mărfuri; 5210 – Depozitări; 5221 - Activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre; 7022 - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 5237 din data de 23 noiembrie 2023.
 
Despre Bitum Storage SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 28 noiembrie 2023, Bitum Storage SRL a fost fondată în anul 2021 și are sediul pe strada Europa nr. 4, Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Anterior, societatea era localizată în București, pe strada Pecetei.
 
Conform sursei citate, noul asociat și administrator, Sebastian Patrick Popa, mai este prezent în Vanpop Design Team SRL, Fuell Storage SRL și Bizhelp Solutions SRL.
 
În anul 2022, Bitum Storage SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 546.988 de lei, profit de 70.502 lei și un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii