Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enciclopedia digitală România 1918 - poveştile oamenilor ce nu apar în manuale

ro

30 Mar, 2018 12:22 3116 Marime text
SIVECO Romania, în parteneriat cu instituții prestigioase de cultură și personalități ale societății române - printre care Editura STEFADINA, Arhiva Naţională de Filme, Biblioteca Digitală a Bucureştilor, Consiliul Naţional al Cinematografiei, Muzeul Naţional de Istorie a României ş.a. - va lansa marţi, 3 aprilie, Enciclopedia digitală România 1918, lucrare epică, construită prin voluntariat și generozitate.

Lansarea enciclopediei digitale România 1918 va avea loc în Amfiteatrul Albastru, Camera de Comerţ şi Industrie a României, pe data de 3 aprilie, la ora 10.

Exact la ora 10, aplicația va deveni disponibilă (gratuit) pe toate platformele: iOS, Google Store și Windows.

Enciclopedia este dedicată miilor de românce și de români, femei, bărbați și copii, profesori și preoți, avocați și ingineri, țărănci și prințese, soldați și generali, oameni simpli sau erudiți inventatori, pictori, scriitori sau muncitori care s-au sacrificat pentru ca România să fie cea întreagă de astăzi.

Vom putea afla în această Enciclopedie poveștile unor oameni ce nu apar în manualele din care învățăm la școală, dar sunt mult mai prețioși prin caracterul lor decât mulți dintre cei ce au notorietate.

ZIUA de Constanţa va transmite live text de la lansarea de marţi, 3 aprilie.

Pentru a vă familiariza cu ceea ce va însemna această Enciclopedie puteţi accesa acest link:
http://romania1918.eu/index.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii