Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru s-au retras din firma Vulturu Power Park SRL. Iată cum arată noua structură a capitalului social

ro

15 Apr, 2024 12:32 448 Marime text
  • Emanuel Muntmark a cesionat către Alerion Energy RO un număr de 54 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare nominală totală de 540 RON.
  • De asemenea, Cătălin Mrejeru a cesionat către Alerion Energy RO o (una) părte  socială cu o valoare nominală de 10 RON.
  • Preţul cesiunii părţilor sociale este de 105,882.75 Euro. Prezenta hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1724 din data de 8 apilie 2024.
 
Emanuel Muntmark, cetăţean suedez, Cătălin Mrejeru şi Alerion Energy Ro SRL, reprezentantă legal prin Mario Tocco, cetăţean italian, în calitate de asociaţi ai societăţii Vulturu Power Park SRL, au apobat, pe data de 15.02.2024, mai multe decizii.
 
Astfel, s-a aprobat cesiunea de către Emanuei Muntmark către Alerion Energy RO a unui număr de 54 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare nominală totală de 540 RON, reprezentând 54% din capitalul social al societăţii, cu efect de la data prezentei hotărâri.

De asemenea, s-a aprobat esiunea de către Cătălin Mrejeru către Alerion Energy RO a unei părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON, reprezentând 1% din capitalul social al Societăţii, cu efect de la data prezentei hotărâri. Preţul cesiunii părţilor sociale este de 105,882.75 Euro.
 
Ca urmare a celor de mai sus, capitalul social al ocietăţii este de 1.000 RON (echivalent a 203,05 EUR la un curs de 1 EUR = 4,9247 RON), aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 100 părţi sociale egale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare, deţinute în totalitate de asociatul unic Alerion Energy RO.
 
Nu în ultimul rând, s-a aprobat revocarea din funcţia de administrator al societăţii a lui Cătălin Mrejeru. Administratorii  societății  pe o perioadă de 10 ani, de la data de 15.02.2024 până la data de 15.02.2034, au fost numiți cetățenii italieni Mario Tocco și Mauriello Donato.
 
În relaţiile cu terţii, societatea Vulturu Power Park SRL va fi angajată şi reprezentată de administratori care vor avea puteri limitate de administrare şi reprezentare a Societăţii, putând acţiona exclusiv împreună pentru valori în limita de 300.000 euro pentru fiecare tranzacţie şi pentru orice act care implică obligaţii pentru Societate. Pentru toate actele şi tranzacţiile care depăşesc această sumă, este necesară aprobarea prealabilă din partea asociaţilor.
 
Toate celelalte prevederi ale Actului Constitutiv al Societăţii rămân neschimbate. Prezenta hotărâre va putea fi adusă la îndeplinire prin întreprinderea tuturor formalităţilor necesare de către persoanele care au dreptul să reprezinte Societatea.

Prezenta hotărâre a fost redactată şi semnată pe data de  15.02.2024 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1724 din data de 8 apilie 2024.


Despre Vulturu Power Park SRL
 
Înființată în anul 2009, firma are sediul pe strada Zorelelor, Nr. 75 din Constanța și se ocupă de producția de energie electrică. În anul 2022, societatea a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 18.157 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentry redactarea acestui articol au fost publicate și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Schimbări importante în Energo Windprod SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“

Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“, și-a cesionat o parte din acțiunile Foton Power Energy SRL

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii