Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emanuel Muntmark, modificări în firma Camre Energy SRL

ro

15 Jun, 2022 00:00 1444 Marime text
  • A fost aprobată cesiunea de către Emanuel Muntmark către Shikun & Binui a unui număr de 5 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare nominală totală de 50 RON
Societatea Camre Energy SRL a suferit modificări, iar acestea au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.


Emanuel Muntmark, reprezentat de către Cătălin Mrejeru, potrivit Procurii autentificate sub nr. 907 din data de 26 martie 2021 de către notarul public Roman Petre-Cristian, Shikun & Binui Energy Europe B.V., o societate organizată şi funcţionând conform legislaţiei din Țările de Jos, cu sediul Amsterdam, reprezentată de Doron Shamir, în calitate de Administrator A şi de Isman Isaac Joseph, în calitate de Administrator B, ambii fiind membri ai Consiliului de Administraţie (“Shikun & Binui“) şi Cătălin Mrejeru, în calitate de asociaţi deţinând împreună 100% capitalul social au luat mai multe decizii.
 
A fost aprobată cesiunea de către Emanuel Muntmark către Shikun & Binui a unui număr de 5 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare nominală totală de 50 RON, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii, cu efect de la data prezentei hotărâri.
 
Ca urmare a celor de mai sus, structura capitalului social al Societăţii devine următoarea:
  • Capitalul social al Societăţii este de 1.000 RON (echivalent a 209,0909 EUR, la un curs agreat de 1 EUR = 4,7826 RON), aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 100 părţi sociale egale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare;
  • Emanuel Muntmark deţine 74 părţi sociale în valoare totală de 740 RON, reprezentând 74% din capitalul social al Societăţii;
  • Shikun & Binui deţine 25 părţi sociale în valoare totală de 250 RON, reprezentând 25% din capitalul social al Societăţii şi
  • Cătălin Mrejeru deţine o parte socială în valoare totală de 10 RON, reprezentând 1% din capitalul social al Societăţii.
 
A fost împuternicit prin prezenta societatea de avocatură Maravela, Popescu & Asociaţii, cu sediul în Bucureşti, strada Barbu Delavrancea nr. 6A, Clădirea C, parter, sectorul 1, România, prin intermediul oricăruia dintre avocaţii colaboratori, să reprezinte Societatea cu puteri depline în vederea îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare pentru ducerea la îndeplinire a celor de mai sus în faţa oricăror autorităţi, inclusiv Registrul Comerţului şi autorităţile fiscale, să semneze orice alt act sau document ar fi necesar sau util în legătură cu înregistrarea prezentei hotărâri, să depună, să ridice orice document şi să facă orice cerere sau declaraţie ar fi necesară în scopul implementării prezentei hotărâri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Modificări într-una din firmele controlate de Emanuel Muntmark, la Constanța
 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii