Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:48 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii promoţiei 1969 a Liceului „Mihai Eminescu“ se întâlnesc după 50 de ani de la absolvire. Iată detalii!

ro

05 Sep, 2019 00:00 998 Marime text
Emoţii pentru foştii elevi de acum 50 de ani care au absolvit Liceul „Mihai Eminescu” din Constanţa. Promoţia care a absolvit în anul 1969 liceul constănţean se întâlneşte vineri, 6 septembrie 2019, la întâlnirea semicentenară. Ultima oară s-au văzut la reuniunea de 30 de ani.
Dan Munteanu, fost elev la clasa a XII-a D, şi Vasile Porcişteanu sunt organizatorii întâlnirii, care, plini de emoţie, fac un apel pentru a-i aduna cu mic şi mare pe foştii colegi, actualmente pensionari, cel mai probabil, care au ajuns la frumoasa vârstă de 69 de ani.
 
Dan Munteanu a povestit pentru ZIUA de Constanţa că are emoţii şi ştie că este cam din scurt anunţul întâlnirii, dar speră să vină cât mai mulţi din foştii colegi. „Suntem cu toţii ba răspândiţi prin ţară, ba prin afară sau am suferit pierderi naturale”, a spus Dan Munteanu.
 
„Ultima întâlnire am avut-o la 30 de ani de la absolvire, deci nu prea ştiu ce s-a mai întâmplat mult după anii 90”, a adăugat acesta. Şi-a amintit de câţiva colegi realizaţi cu drag. „Petrică Munteanu, care a fost director, şef pe la Primărie, a mai fost o colegă care am înţeles că a lucrat pe la MAE şi era pe la Roma, la Ambasadă. Am avut colegi şi mari antrenori de handbal, dar nu îi mai ştiu pe toţi cum îi cheamă. Unul este Lucian Râşniţă. Şi directori şi profesori de sport au fost, cum e Cezar Cojocaru”, a mai precizat, cu multă melancolie, Dan Munteanu.
 
Vasile Porcişteanu glumeşte spunând ca este parte din colectivul de dezorganizare, pe când Dan Munteanu reprezintă comitetul de organizare. El nu prea îşi aduce aminte pe unde sunt colegii lui acum, dar aşteaptă cu drag momentul revederii, mai ales că a ratat o singură întâlnire a colegilor, mai exact pe cea de 10 ani.
 
Întâlnirea are loc vineri, de la ora 11:00, la Liceul „Mihai Eminescu” din municipiu, iar seara colegii se adună la o petrecere pe terasa Hotelului Sport din Constanţa, iar pentru detalii despre întâlnire puteţi să îl contactaţi pe Vasile Porcişteanu la numărul 0724362646.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii