Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi tulceni, în vizită la Jandarmerie. Copiii au fost răsplătiți cu diplome (FOTO)

ro

28 Apr, 2023 10:57 997 Marime text

Elevii, bucuroși să facă cunoștință cu câinii Jandarmeriei Tulcea!  
 
Ieri, am primit vizita elevilor din cadrul Școlii Profesionale Danubius din municipiul Tulcea, care au făcut cunoștință cu partenerii noștri patrupezi și s-au bucurat totodată de surprizele și activitățile pregătite pentru ei., informează Jandarmeria Tulcea. 
 
Elevii au fost nerăbdători să asiste la exercițiile demonstrative specifice, prin care echipele canine și-au demonstrat abilitățile și legătura puternică dintre aceștia și conductorii lor. De asemenea, au avut oportunitatea de a afla cât mai multe informații legate de personalitatea și activitatea pe care o desfășoară fiecare câine de serviciu, dar și aspecte legate de rolul important pe care aceștia îl au în misiunile executate.
 
Recompensa necuvântătorilor noștri fideli a venit din partea copiilor care au fost bucuroși să creeze câte un desen prin care au avut ocazia să-și exprime aprecierea pentru ,,eroul preferat”., a mai punctat sursa citată. 
 
Pentru talent, implicare, creativitate și bucuria exprimate, toți copiii au fost răsplătiți cu diplome și cu invitația de a mai participa la activitățile dedicate acestora.


foto: Jandarmeria Tulcea 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii