Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:58 25 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi ai Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța, câștigători la Noaptea Cercetătorilor Europeni

ro

10 Jun, 2021 17:22 918 Marime text
  • O echipă de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” a câștigat un concurs la care au participat elevi din toată țara.
  • Recent s-a încheiat o competiție originală online N.C.E. Academy, coordonată de organizatorii celebrului eveniment anual Noaptea Cercetătorilor Europeni.

Organizat pentru prima dată în anul 2005, evenimentul este finanțat de Consiliul European prin programul „Maria Sklodowska – Curie”.

La acest program, elevii și profesorii au participat cu rezultate remarcabile privind înțelegerea statutului de cercetător și a frumuseții activității de cercetare.

Ca preambul la ediția din acest an a manifestării, organizatorii au oferit posibilitatea elevilor voluntari din edițiile trecute să participe la o competiție originală.

O echipă de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” a câștigat acest concurs la care au participat elevi din toată țara.

Vă invităm să faceți cunoștință cu membrii echipei câștigătoare, LUDOS, formată din Ablez Aysel Eylul, Tîrhoacă Alexandru Rareș, Bîrlă Radu Mihai, , Borgazi Kaan Emre și Picu Alexandru, coordonați de prof. Ion Băraru. Astăzi elevii au intrat în posesia premiilor de popularitate oferite de organizatorii concursului.

Felicitări pentru această performanță de excepție! Felicitări tuturor elevilor participanți! - transmit reprezentanții Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”.PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Facebook/ CNMB
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii