Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

El Comandante a făcut 1 an! (galerie foto)

ro

28 Oct, 2013 00:00 4775 Marime text
Vineri, pe 25 octombrie, clubul El Comandante a împlinit un an!
 
Amenajat în imobilul cu o valoare istorică semnificativă, în casa Damadian, El Comandante ne-a încântat încă de la început cu stilul special şi decoraţiunile sale. Deşi are câteva influenţe gotice în felul în care este amenajat, clubul nu este doar adepţii acestui stil.
Petrecerea a început devreme şi a ţinut până dimineaţă pe muzică bună, pe aceleaşi ritmuri de jazz, rock şi soft rock cu care El Comandante ne-a obişnuit. Acordurile de vintage şi modern îmbinate perfect au întreţinut atmosfera.

Prima impresie plăcută a fost la vederea hostesselor, două la număr, şi a barmanilor îmbrăcaţi în uniformă a la Che Guevara.
Localul era plin de baloane roşii, aniversare, iar pe ecranul de la intrare rulau pozele făcute în club pe tot parcursul anului de activitate.
O dată la ceva timp muzica se oprea după o alarmă şi la bar începea nebunia: de ziua lui, Comandante a făcut cinste cu shoturile.

Mai spre miezul nopţii, când în club nu mai aveai loc nici să respiri, spiritele s-a încins de atât dans încât petrecăreţii au avut nevoie de o pauză. Iar aceasta a mers de minune cu tortul pregătit special pentru a sărbători „botezul” cum se cuvine.
Dj Dolphy a asigurat unele dintre cele mai bune hituri pe care nu aveai cum să nu le cunoşti. De la o piesă la alta nu era nimeni care să nu cânte versurile şi să se simtă bine.
Până şi în separeuri era foarte multă lume, iar de balcon nici nu mai spun.
Nimeni nu a plecat dezamăgit şi, cu siguranţă, urmează un alt an plin de petreceri incendiare pentru El Comandante.
Tot de acest club ţine şi restaurantul La Historia de Argentina care se află la parterul casei Damadian. Intrarea se poate face şi din club, în timpul petrecerilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii