Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Efectele fenomenelor meteo, la nivel național. Intervențiile DSU

ro

20 Jan, 2024 15:11 705 Marime text
Sursa foto: Facebook/DSU


 
 
  • În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate în data de 19.01.2024, în intervalul orar 07.00 – 21.00, s-au înregistrat efecte în șase localități din șase județe ( Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Harghita, Maramureș, Mureș și Neamț), potrivit DSU.
 
Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a intervenit pentru evacuarea apei din opt curți, două anexe gospodărești, două beciuri, cât și pentru degajarea a doi copaci prăbușiți pe carosabil, fiind afectate douî autoturisme.
 

„De asemenea, pe patru tronsoane de drumuri naționale ( DN 12C/NT, DN 15/HR, DN 15/NT, DN 17/BN), traficul rutier a fost temporar blocat din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil, însă la momentul actual circulația se desfășoară în condiții de iarnă”, transmite sursa citată.
 

Totodată, pe DN 15, între localitatea Toplița și Borsec din județul Harghita, o ambulanță SMURD (B2) care se deplasa la spital cu pacient (stabil hemodinamic) a fost temporar blocată în zăpadă, la acest moment situația fiind rezolvată, conform sursei.
 
 
 Citește și
Zeci de copaci căzuți în București din cauza ninsorii! Pompierii, chemați în ajutor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii