Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ed Sheeran a înregistrat un număr record de vizualizări, după ce a lansat un videoclip filmat în Ucraina (VIDEO)

ro

23 Apr, 2022 15:45 1736 Marime text
Foto: captură video YouTube/ Ed Sheeran

Renumitul artist britanic Ed Sheeran a lansat un remix al piesei „2step” în colaborare cu Lil Baby, iar videoclipul a fost filmat în Kiev, Ucraina înainte de izbucnirea conflictului armat, pe 24 februarie.

Melodia originală a apărut pe cel de-al cincilea album al său, intitulat „=” și lansat în anul 2021

Cântărețul britanic a anunțat că va dona toate încasările din vizionările obținute pe YouTube unei asociații care sprijină refugiații ucraineni, Disasters Emergency Committe (DEC) Ukraine Humanitarian Appeal.

În doar 24 de ore, videoclipul a înregistrat un număr record de încasări – peste 2 milioane.
 

„Am filmat videoclipul pentru 2step în Kiev, Ucraina , înainte de izbucnirea actelor devastatoare de violență. A fost prima mea vizită în această țară și am fost primit cu brațele deschise – de la echipa mea de filmări, până la diferite persoane pe care le-am întâlnit în timpul liber. Ucraina este o țară mândră și rezistentă și sunt recunoscător că am avut ocazia de a-mi filma videoclipul acolo.

Sunt alături de Ucraina și voi dona toate încasările din drepturile de autor ale videoclipului de pe YouTube spre Disasters Emergency Committe (DEC) Ukraine Humanitarian Appeal (Apelul umanitar al DEC pentru Ucraina)”, a transmis Ed Sheeran, în debutul videoclipului.


Ed Sheeran a mai participat, în luna martie, la concertul pentru Ucraina, în sprijinul apelului umanitar lansat de DEC Ukraine. Spectacolul a strâns peste 12 milioane de lire sterline.

Mai mulți artiști din scena muzicală au răspuns pozitiv apelurilor pentru sprijinirea victimelor violențelor ruse, în ultimele săptămâni. Fiul lui John Lennon, Julian Lennon a interpretat în premieră melodia „Imagine” a tatălui său pentru a ajuta la strângerea de fonduri, în cadrul unei campanii susținute în Polonia.



video: YouTube/ Ed Sheeran
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii