Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipamente și containere noi pentru salvamarii și personalul de prim ajutor din Constanța - Mamaia

ro

12 Aug, 2021 15:00 1797 Marime text
  • În momentul de față, există 4 puncte de salvamar și prim ajutor pe plajele din Constanța și Mamaia, dotate și utilate cu toate echipamentele necesare.
Pentru ca salvamarii și echipele de prim ajutor din Constanța și din Mamaia să poată interveni cât mai rapid și mai eficient atunci când este cazul, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat noi echipamente.
 
Mai exact, de la începutul verii, salvamarii au fost dotați cu megafoane, 2 ATV-uri, 100 de tuburi de salvare, care vin să completeze echipamentele destinate intervenției rapide pentru salvarea vieților omenești.

De asemenea, de curând municipalitatea a achiziționat (5 containere - 4 etajate și 1 bază), utilate cu aer condiționat, care vin să completeze dotările și pentru a aduce un plus de confort personalului de intervenție.

Astfel, în momentul de față, există 4 puncte de salvamar și prim ajutor pe plajele din Constanța și Mamaia, dotate și utilate cu toate echipamentele necesare.
 

„Amintim că de la 1 iunie aproximativ 120 de salvamari și personal de prim ajutor lucrează la capacitate maximă și veghează plajele din Constanța și Mamaia în program 08:30 – 19:30”, transmite Primăria Constanța.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii