Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipamente noi pentru Centrul de Scafandri din Constanța. Ce investiție urmează să fie făcută

ro

04 Sep, 2019 00:00 1501 Marime text

Ministerul Apărării Naționale, prin UM 02145 Constanța - Centrul de Scafandri Constanța, organizează o licitație publică pentru achiziția de echipament pentru scufundări și snorkeling. 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 25 octombrie 2019. Valoarea estimată a achiziției este de 48.925.000 de lei. 
 
Obiectul achiziției este de proiectare/achiziție/demontare sistem hiperbaric existent și montare+punere în funcțiune sistemul - laborator hiperbar, precum și execuție servicii/lucrări conexe. Cantitățile sunt conform caietului de sarcini. Demontarea, scoaterea din încăperi și amplasarea în spațiile indicate din interiorul UM 02145 a ansamblului de scufundare ASS500 și a echipamentelor conexe funcționării acestuia și înlăturarea de obstacole în vederea instalării noilor echipamente cad în sarcina exclusivă a ofertantului. 
 
Toate echipamentele/mijloacele auto/utilajele necesare pentru aceste operațiuni vor fi asigurate de către ofertant. Toate echipamentele/piesele/subansamblele și/sau materialele care se înlocuiesc sunt proprietate a beneficiarului. Furnizorul va asigura echipament/utilaj necesar pt. încărcarea/descărcarea acestora. 
Beneficiarul va asigura o platformă pentru depozitarea temporară a echipamentelor/pieselor și/sau materialelor recuperate (până la predarea acestora). 
Asigurarea mijlocului/mijloacelor de încărcare/descărcare se va face fără cheltuieli suplimentare din partea beneficiarului, cheltuielile fiind suportate de furnizor. La cererea beneficiarului, de la data ieșirii din operativitate a sistemului hiperbaric existent și până la recepția noului sistem, furnizorul are obligația de a pune la dispoziția beneficiarului la sediul acestuia, o barocameră mobilă/containerizată compusă din EL și ML cu diametrul de min. 1.600 mm, echipată corespunzător inclusiv pentru executarea de decompresie la suprafață pentru un număr de minim 4 scafandri poziționați în ML. 
 
Barocamera va avea un sistem de respirat la masca BIBS astfel conceput încât să permită respirarea amestecurilor respiratorii, inclusiv O2 100%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii