Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:03 17 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipamente individuale de protecție pentru DRDP Constanța

ro

30 Sep, 2020 00:00 765 Marime text
  • CNAIR organizează licitație publică pentru achiziționarea de echipamente individuale de protecție pentru DRDP Constanța.
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA achiziționează echipamente individuale de protecție pentru DRDP Constanța.
Valoarea estimată a contractului este 42.101,41 lei.
 
Descrierea contractului
 
Autoritatea contractanta CNAIR S.A. prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta doreste sa achizitioneze echipament individual de protectie, conform centralizatorului anexat.
 
Livrarea se va efectua la sediul D.R.D.P. Constanta, str. Prelungirea Traian FN, municipiul Constanta, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data comunicarii comenzii. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre furnizor. Plata se va efectua cu ordin de plata, in termen de 45 de zile, dupa receptia produselor si inregistrarea facturii fiscale la registratura DRDP Constanta.
 
Oferta personalizata se va publica în catalogul electronic din SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro) si se va preciza la denumire "Echipament individual de protectie pentru DRDP Constanta’’ si numarul prezentului anunt publicitar.
 
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.
 
Achizitia directa se va derula prin intermediul Catalogului electronic SEAP si se vor transmite notificari de ofertare catre toti operatorii economici care au publicat oferta personalizata in urma prezentului anunt de publicitate. Termenul maxim in care ofertantii pot solicita clarificari va fi inclusiv pana la data de 30.09.2020. Nu se admit oferte partiale. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin e-mail, la adresa georgiana.achizitii@drdpct.ro sau la tel: 0241/581147, int 110 - Biroul Achizitii Directe.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.10.2020, ora 23:30.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii