Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Echipaje ale ISU Dobrogea, mobilizate în Gara Constanța. Simulare a unui accident major pe căile ferate (galerie foto+video)

ro

30 Mar, 2017 23:02 4219 Marime text

În această seară, de la ora 23.00, în Gara CFR Constanța a fost programat un amplu exercițiu al ISU Dobrogea,l care se desfășoară cu forţe şi mijloace proprii. 

Mai precis, este vorba de o simulare a unui accident major pe căile de transport feroviar, în urma căruia au rezultat mai multe victime. 

UPDATE: 23.30

La fața locului au sosit mai multe echipaje de jandarmi, dar și de la ISU Dobrogea.

Potrivit scenariului, o explozie de metil hidrazilic a avut loc și, din aceastp cauză, două vagoane au deriat. Nu mai puţin de 50 de persoane au fost rănite. Din acest motiv, autoritățile au activat codul roșu de intervenție. 

La acțiune participă sosit 3 autospeciale de stingere, una de descarcerare, ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanța şi două autospeciale SMURD B. A fost activat codul roşu de acţiune! 
Exercițiul are ca scop testarea timpilor de reacție la astfel de acțiuni ale pompierilor, dar și a celorlalte instituții care intervin în situații de acest gen. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii