Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:28 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E-Distribuție Dobrogea Intervenții pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în județele Constanța și Tulcea

ro

28 Jan, 2021 13:33 1043 Marime text


 
  • Echipe ale E-Distribuție Dobrogea continuă intervențiile în județele Constanța și Tulcea pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în cel mai scurt timp posibil.

Pe fondul condițiilor meteo deosebite (cod portocaliu și galben de ninsori, cu vizibilitate scăzută sub 50 de metri și cu intensificări ale vântului care la rafală au atins 70-80 km/h) a fost afectată funcționarea instalațiilor E-Distribuție Dobrogea în unele localități.

De la ultima comunicare oficială, în județul Ialomița a a fost restabilită alimentarea cu energie electrică.

Situația în jurul orei 12:00 se prezenta astfel:
  • în judeţul Constanța erau nealimentate 8 linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate total sau partial localitățile Cernavodă, Cobadin, Deleni, Istria, Lipnița, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Pantelimon, Topraisar, Valu lui Traian, iar în municipiul Constanța se înregistrează deranjamente colective.
  • în judeţul Tulcea erau nealimentate 7 linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate total sau partial localitățile Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Jurilovca, Murighiol, Sarichioi, Valea Nucarilor.

În județul Călărași, majoritatea deranjamentelor înregistrate sunt doar pe linii de joasă tensiune (individuale și colective) cauzate de condițiile meteorologice severe. Echipele E-Distribuție Dobrogea intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a tuturor consumatorilor.

Activitatea din teren a tehnicienilor este îngreunată de condițiile meteo dificile, întrucât vântul puternic nu permite intervențiile la înălțime, precum și de faptul că echipele nu au acces spre zone unde sunt înregistrate avarii, circulația rutieră fiind închisă pe anumite drumuri din județele Tulcea și Constanța.

Sursă foto: E-Distribuție Dobrogea

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii