Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa bungee jumping, Iulia Vantur a ales parasuta la Tuzla

ro

04 Aug, 2009 03:02 3357 Marime text

iula_vantur.jpgIubita lui Marius Moga şi-a serbat ziua de naştere pe aerodromul de la Tuzla, unde a sărit pentru prima oară cu paraşuta.

„De multă vreme mi-am propus să sar cu paraşuta,  iar Marius, atent la dorinţele mele, a reuşit să mă surprindă în cel mai potrivit moment. Activităţile  care dau culoare vieţii, care ne scot din monotonie şi normalitate, m-au atras dintotdeauna. Pe lângă sărituri, am făcut parasailling, rafting şi scufundări", a povestit Iulia Vântur. Vedeta Tv

este o mare amatoare de senzaţii tari, iar în urmă cu cinci ani a demonstrat-o făcând bungee jumping, de la o înălţime de 3.000 de metri. „A fost o combinaţie de suspans, teamă, plăcere şi libertate. Parcă timpul se oprise în loc, iar când instructorul a deschis paraşuta, am primit cea mai inedită urare de la mulţi ani - în aer", a mai spus aceasta. După săritura în tandem pe care a făcut-o alături de instructorul Adrian Constandache, cel cu care a sărit, şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, a plecat spre Bucureşti, unde prietenii şi familia îi pregătiseră o petrecere surpriză.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii