Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Dună, de la Proiect Unique, şi Martinez Maria Garcia, de la Proconstruct Invest, s-au asociat

ro

10 Oct, 2014 00:00 7829 Marime text
În baza cererii 54220 din data de 14.07.2014 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului a dispus autorizarea, înmatricularea şi înregistrarea societăţii comerciale Maritimo Development SRL.
 
Societatea va avea sediul social în satul Fântânele, comuna Fântânele, iar domeniul de activitate constă în „activităţi de arhitectură, inginerie şi serviciu de consultanţă tehnică legate de acestea“. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Martinez Maria Garcia şi Dumitru Dună. Ambii asociaţi deţin câte 10 părţi sociale, cu o cotă de participare la venituri şi pierderi de 50%.

Cine este Dumitru Dună

Pe data de 3 februarie 2014, Primăria Constanta a eliberat certificatul de urbanism nr 278, al cărui beneficiar este Proiect Unique SRL. Potrivit documentului, va fi construit un imobil P+1E - birouri. Investiţia se va face în Constanţa, parcela A612/4, lotul 18. Societatea Proiect Unique SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Fântânele. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, cu 20 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Dumitru Dună, născut în anul 1985, în Constanţa. Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

Despre Martinez Maria Garcia

Numele lui Martinez Maria Garcia este legat de societatea Proconstruct Invest, care, în anul 2011, a început construcţia unui imobil cu opt etaje pe strada Pescarilor, stârnind furia locatarilor din blocurile BM 8 şi BM 9A. În 2008, atunci când planul blocului a fost pus la punct, se vorbea despre o clădire cu regim de înălţime 2S+P+8E pe strada Pescarilor nr. 428, zona BM 8 - BM 9A. Proiectul menţionează că blocul va fi ridicat pe 1.200 mp şi va avea 64 de locuri de parcare, şase garsoniere şi 44 de apartamente. Proconstruct Invest îi are ca acţionari pe Mario Garcia Martinez, dar şi societăţile spaniole Montajes E Ingineria Del Cemento SA şi OBH Y-EDI. Garcia Martinez mai este implicat şi în Danubius Agregates Production şi în SC Piatra Albă Invest SRL. Proconstruct Invest a fost fondată în 2008 de cele două societăţi spaniole, ulterior fiind cooptat şi Mario Garcia Martinez.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii