Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSU Primul elicopter BlackHawk livrat pentru gestionarea situațiilor de urgență, în cadrul proiectului european Viziune 2020

ro

12 Nov, 2023 21:32 1305 Marime text
Sursa foto: Facebook/ DSU



 
  • Ieri, 11 noiembrie 2023, la sediul Inspectoratului General de Aviație al MAI a fost livrat primul elicopter BlackHawk, achiziționat în cadrul proiectului european Viziune 2020, a anunțat DSU, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, în săptămâna 13-19 noiembrie a.c. urmează să fie livrate încă trei elicoptere iar, până la finalul anului să mai fie recepționate alte trei aparate de zbor BlackHawk, dintre care, două destinate managementului situațiilor de urgență și unul pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.
 
În perioada următoare, se va desfășura o ceremonie oficială, cu ocazia căreia vor fi prezentate aeronavele BlackHawk, care vor intra în dotarea flotei aeriene ale IGAV.
 
Reamintim faptul că Inspectoratul General de Aviație al MAI a achiziționat șapte elicoptere Blackhawk , aparate de zbor care vor fi utilizate pentru managementul situațiilor de urgență, trei fiind configurate pentru operațiuni maritime și trei pentru uscat, iar un elicopter a fost achiziționat pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.
 

Citește și
Pompieri români, din mai multe județe, participă la Exercițiul internațional FLEX2023. În ce constă acesta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii