Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumuri Județene Constanța, gata de acțiune la vreme severă

ro

24 Nov, 2023 13:13 833 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook/RAR
  • Acest sfârșit de săptămână vine cu vreme nefavorabilă în județul Constanța. Conform meteorologilor, mai multe zone vor fi afectate de ploi și ninsori viscolite.
 
Acest sfârșit de săptămână vine cu vreme nefavorabilă în județul Constanța. Conform meteorologilor, mai multe zone vor fi afectate de ploi și ninsori viscolite, transmite un comunicat din partea Drumuri Județene Constanța.
 
Societatea „Drumuri Județene Constanța” SA este gata de acțiune. Avem în stoc 16.000 de tone de material antiderapant și 52.000 de litri de motorină. Echipele DJCT vor patrula în permanență pe toate tronsoanele de drumuri județene și vor acționa atunci când situația o va impune. La nivelul companiei, de mâine serviciul de permanență va fi active atât la sediul central cât și în toate secțiile.
 

„Rugăm participanții la traficul rutier ca înainte de a pleca la drum să se informeze la Dispeceratul nostru cu privire la starea drumurilor, să plece doar cu autoturismul echipat corespunzător și numai dacă este necesară deplasarea.
         
Pentru eventuale probleme apărute pe drumurile județene constănțene vă stă la dispoziție numărul de telefon 0241 630 696.
          
Vă mulțumim pentru colaborare!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Lucrări pe drumurile județene din Constanța în această săptămână. Iată ce lucrări sunt programate (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii