Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DRDP Constanța a demarat proiectul lucrări de amenajare la treceri de pietoni și montarea parapetului pietonal de protecție pe DN 39 (E87)

ro

29 Feb, 2024 11:04 820 Marime text
Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța a anunțat demarareas proiectului "Lucrări de amenajare la treceri de pietoni, a refugiului (insula denivelantă) și montarea parapetului pietonal de protecție" pe DN 39 (E87), un drum important. Scopul principal al proiectului este să asigure siguranța pietonilor și a participanților la trafic. 

Aceste inițiative vor contribui la reducerea riscului de accidente și la creșterea confortului și siguranței celor care folosesc drumul. 

Iată postarea de pe pagina de Facebook a DRDP Constanța:

DRDP Constanța a demarat proiectul "Lucrări de amenajare la treceri de pietoni, a refugiului (insula denivelantă) și montarea parapetului pietonal de protecție" pe drumul european cu patru benzi, DN 39 (E87) în localitățile liniare în vederea asigurării pietonilor și a participanților la trafic.


foto: DRDP Constanța 



Citește și:

Licitații Constanța Aproximativ 1,2 milioane de lei plătiți de Direcția Regională de Drumuri și Poduri pentru scule și unelte (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii