Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:42 25 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drapele de exterior pentru Consiliul Judeţean Constanţa

ro

18 Nov, 2019 00:00 670 Marime text

Consiliul Judeţean Constanţa achiziţionează drapele de exterior din bugetul propriu. Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.900 lei fără TVA.


Vor fi cumpărate: două drapele ale României pentru exterior, două drapele ale UE, două drapele ale României pentru catarg, două drapele cu sigla Judeţului Constanţa pentru catarg şi un drapel al României pentru catarg. Drapelul va fi montat pe catargul existent pe clădirea Palatului Administrativ.


La achiziţie pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SICAP. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.
Ofertantul are obligaţia de a elabora propunerea tehnică astfel încât aceasta să respecte în totalitate cerinţele din specificaţiile tehnice, ataşate prezentei invitaţii.


Preţul ofertei se va exprima în lei fără TVA. Termenul limită de depunere a ofertelor este 21.11.2019, ora 12:00. Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, Bd. Tomis, nr.51, Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii