Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două societăţi din Constanţa au apelat la CNSC. Motivul - o licitaţie organizată de Administraţia Bazinală de Apă Siret (document)

ro

23 Feb, 2017 00:00 2637 Marime text
Nemulţumite de o licitaţie organizată de Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Siret, două societăţi din Constanţa au apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).
 
Prin contestaţia înregistrată la CNSC pe data de 1.02.2017, depusă de SC Clif SA, cu sediul în Constanţa, împotriva comunicării rezultatului procedurii nr. 1081/27.01.2017 şi adresei de răspuns la notificarea prealabilă nr. 1081/27.01.2017, emise de către Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Siret, cu sediul în Bacău, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de atribuire simplificată a contractului de lucrări având ca obiect „Execuţia lucrărilor de construcţii pentru realizarea obiectivului de investiţii «Supraînălţare dig mal stâng râu Suceava pe tronsonul Vicovu de Sus - Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, etapa a II-a»“, s-a solicitat anularea adresei nr. 820/19.01.2017; adoptarea măsurilor de remediere, în conformitate cu prevederile legale şi documentele depuse, prin menţinerea ofertei SC Clif SA ca acceptabilă şi evaluarea ei în continuare; emiterea unui nou act, în concordanţă cu legislaţia în domeniul achiziţiilor publice, după analiza şi evaluarea ofertei SC Clif SA, conformă şi acceptabilă.
 
De asemenea, prin contestaţia înregistrată la CNSC pe data de 2.02.2017 formulată de SC Daf Trans 2000 SRL, cu sediul în Constanţa, împotriva raportului de evaluare a propunerilor financiare, adresei de comunicare a rezultatului procedurii nr. 821/MT/19.01.2017 şi răspunsului la notificarea prealabilă nr. 1082/27.01.2017, emise de aceeaşi autoritate contractantă, în cadrul aceleiaşi proceduri de atribuire, s-a solicitat anularea înscrisurilor sus-menţionate şi a actelor subsecvente acestora; obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei depuse de asocierea al cărei lider este SC Daf Trans 2000 SRL şi continuarea procedurii de atribuire, cu stabilirea ofertei câştigătoare.

Iată ce a decis CNSC! 

CNSC a respins, ca nefondată, contestaţia formulată de către SC Clif SA, în contradictoriu cu Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Siret. În schimb, a fost admisă contestaţia depusă de SC Daf Trans 2000 SRL, în contradictoriu cu Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Siret, fiind anulat procesul-verbal nr. 10, înregistrat sub nr. 12PIPPE/18.01.2017, în ceea ce priveşte evaluarea ofertei depuse de asocierea al cărei lider este SC Daf Trans 2000 SRL şi actele subsecvente acestuia, procedura urmând a fi continuată cu reevaluarea ofertei menţionate, în considerarea celor arătate în motivare, şi stabilirea ofertei câştigătoare, în termen de zece zile de la primirea prezentei. 

Cine sunt cei doi contestatari 

Clif SA a fost înfiinţată în 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 761.393,33 de lei, integral vărsat, este compus din 28.608 acţiuni. Societatea este deţinută de Listă Acţionari. Persoane Împuternicite sunt Elena Ştefan - membru în directorat, Silviu Ranciu - membru în CA, Constantin Marin - membru în CA, Constantin Puianu - membru în CA, Elena Bourianu - membru în directorat şi Eugen Dumitriu - membru în directorat. Clif SA se ocupă de construcţii hidrotehnice.
 
La rândul său, Daf Trans 2000 SRL a fost înmatriculată în anul 2000 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Asociat unic este Florin Beu, născut pe 26.08.1977, în Mangalia. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta decizia CNSC.

Citeşte şi:

SC Daf Trans 2000 SRL şi SC Mobitom SA au câştigat un contract cu Primăria Chirnogeni (document)

Societatea care a reabilitat DC 25 Credinţa - Casicea îşi face atelier mecanic

SC Daf Trans 2000 SRL se va ocupa de drumurile din Corbu

Daf Trans a pus mâna pe un contract de peste trei milioane de lei cu Primăria Chirnogeni

Anul trecut, figura în evidenţele Centralei Incidentelor de Plăţi Alegeri în Consiliul de Supraveghere al Clif SA

Negociere directă cu ANIF Societatea CLIF SA a obţinut peste 600.000 lei pentru reabilitarea sistemului de irigaţii Sarichioi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii