Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dosar penal pentru abuz în serviciu după incidentul din parcarea hipermarketului din Constanța (VIDEO)

ro

04 Jan, 2023 12:09 28013 Marime text
După incidentul petrecut în parcarea hipermarketului din Constanța seara trecută, polițiștii de la Secția 2 au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu. 

Informația a fost confirmată de reprezentanții IPJ Constanța. 

„La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au fost sesizați, de către un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, i-a fost ridicat, fără motiv, autoturismul parcat pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități din incinta unui complex comercial din municipiul Constanța. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


De altfel în mediul online a fost aspru criticată atitudinea agentului de la Poliția Locală care a dispus măsurile de ridicare a autoturismului ce aparținea unor persoane cu dizabilități.  

În paralel are loc o anchetă și la nivelul Direcției Poliției Locale Constanța

„Cu privire la imaginile apărute în spatiul public in care apar doi polițiști locali care au dispus ridicarea unui autoturism de pe locurile rezervate persoanelor cu handicap din parcarea centrului comercial Carrefour, vă informăm faptul că la nivelul Direcției generale poliția locală Constanța au fost dispuse verificări“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 


Dialogul purtat de familia a cărei mașină a fost ridicată și polițiștii locali prezenți la fața locului poate fi ascultat în video de mai jos. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Boris 04 Jan, 2023 23:14 Dumnezeu nu culcăte. Ăștia 2 mi-au dat și mi-e amendă în Tomis 3 in piață. Și eu le-am urat multă sănătate publică.
  • Constantin Costache 04 Jan, 2023 18:36 Acest individ spun așa pentru că un polițist adevarat nu ar fi procedat în felul acesta , el o rusine a Poliției Locale dat afară aroganța cu care a manifestat-o cu o persoană cu handicap .
  • Anonim 04 Jan, 2023 13:31 Despagubiri morale!!! Fara drept de comentariu 🔨. Sunt un martor si voi fi alaturi pana se face dreptatea Corecta!!! Rusine sa va fie Romanie cu toti "Imi este rusine ca sunt Roman ca traiesc in uk de 15ani si imi este teamă sa ma intorc intro Romanie corupta si plestemata de alti Mareți....(" ")