Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorești o carieră în psihologie, în Poliția Română? Iată condițiile

ro

28 Sep, 2021 15:21 5828 Marime text

  • Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „psihologie” trebuie să deții studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul/profilul socio-psiho-pedagogie sau studii de licență ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință psihologie și științe comportamentale, domeniul de licență psihologie, numai cu specializarea psihologie.
Dorești o carieră în psihologie, în PolițiaRomână?

Aplică pentru unul dintre posturile vacante, în cadrul instituției, prin încadrare directă, din sursă externă.

Ai la dispoziție 18 posturi de ofițer de poliție specialitatea „siguranță școlară - psiholog” și 14 posturi de ofițer de poliție specialitatea „psihologie”.

Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „siguranță școlară – psiholog” trebuie să deții studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea psihologie sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în specializarea psihologie.

Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „psihologie” trebuie să deții studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul/profilul socio-psiho-pedagogie sau studii de licență ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință psihologie și științe comportamentale, domeniul de licență psihologie, numai cu specializarea psihologie.

De asemenea, candidații trebuie să dețină atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale, eliberat de Colegiul Psihologilor din România.

Înscrierea se realizează, până la data de 5 octombrie 2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar, pe data de 5 octombrie 2021, până la ora 16:00), online, la adresa de e-mail a fiecărei structuri unde se efectuează recrutarea.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor găsiți aici - https://www.politiaromana.ro/.../anunt-pentru-ocuparea-a...
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii