Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la ISU Dobrogea Viorel Dimboi de la Detașamentul de Pompieri Cernavodă a decedat la doar 48 de ani

ro

18 Apr, 2020 10:47 6754 Marime text
Un pompier din Ceravodă a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor.  Încadrat la Detașamentul de Pompieri Cernavodă / ISU Constanţa, plt.adj. Viorel Dimboi a decedat la numai 48 de ani.
 

„În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor contănțeni, care au pierdut un camarad de nadejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit. Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, a plt.adj. Viorel Dimboi, la numai 48 de ani. Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă / ISU Constanţa, camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi. În cariera sa, #Viorel a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, #Viorel, drum bun, camarade!. La moarte numai corpul moare.Viața nu moare,nici conștiința, nici realitatea. Iar viața nu este niciodată atât de vie ca după moarte.Pompierii nu mor niciodată,ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat...Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dimboi ,să-l cinstim cu demnitate ,cu onoare...și suntem datori să nu-l uităm!! ", au transmis colegii săi.

 

UPDATE:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa îşi exprimă regretul  profund pentru  decesul colegului lor şi transmite condoleanţe familiei îndurerate de acasă, dar şi familiei pompierilor pentru această grea pierdere suferită.

Plutonierul adjutant avea 48 de ani şi era pompier salvator în cadrul ISU Dobrogea din anul 2007,  fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere.  Acesta a fost un militar desăvârşit şi un  camarad de nădejde.  În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului.  Acesta a fost internat pe data de 12.04.2020 la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia , iar în data de 13.04.2020 a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu COVID 19. În cursul zilei de ieri a fost transferat la Bucureşi, la Institutul Matei Balş, acolo unde, din nefericire a decedat în cursul nopţii trecute.Sursa text şi poză: Fan Page S.M.U.R.D. Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii