Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în presa românească Un cunoscut fotograf s-a stins din viață. Avea doar 45 de ani

ro

22 Apr, 2024 08:58 1041 Marime text
Sursa foto: Pexels



 
  • Doliu în lumea sportului și a presei românești. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s-a stins la doar 45 de ani, lăsând în urma lui un gol de nedescris.
 
O veste tragică a șocat comunitatea sportivă din România. Vestea tristă se referea la trecerea în neființă a lui Alexandru Hojda, un fotograf de excepție, care, din păcate a încetat din viață la doar 45 de ani, conform știripesurse.ro.
 
Cunoscut pentru talentul său remarcabil în capturarea momentelor definitorii din lumea sportului, Alexandru Hojda și-a lăsat amprenta asupra scenei media sportive românești, contribuind la publicații de prestigiu precum „Gazeta Sporturilor”, „ProSport” și „Adevărul”.

Talentatul fotograf a fost răpus prematur de o boală necruțătoare, lăsând în urmă un gol imens în lumea fotografiei sportive din România și în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat.
 
Vestea tragică a fost anunțată pe pagina de Facebook a bunului său prieten și coleg, Marian Burlacu.

„Cei care au lucrat în presă știu că nu a fost deloc simplu, ziariștii și fotoreporterii neavând sâmbăta și duminica libere, fiind serile și uneori nopțile pe stadioane, în săli și pe drumuri, în diverse deplasări prin țară și prin lume. O viață frumoasă, palpitantă, însă care te și consumă, atât fizic, cât și psihic”, a notat pe Facebook jurnalistul Marian Burlacu.


Citește și
Unul din cei mai apreciați comentatori sportivi, Octavian Vintilă, s-a stins din viață
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii