Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea radio din România! Cine este bărbatul care a pierit în valuri, ieri, pe plaja din Corbu

ro

26 Jul, 2020 17:04 2434 Marime text
  • În cursul zilei de ieri, un bărbat a fost scos inconștient din valuri pe plaja din Corbu, județul Constanța, urmând ca apoi să fie declarat decedat.
  • Este vorba despre Călin Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de Radio din România.
Cadrele medicale au depus toate eforturile pentru salvarea vieții bărbatului. La eveniment au intervinit elicopterul SMURD și șenilata de la punctul de prim ajutor Corbu.

Prietenii și colegii au postat mesaje de-a dreptul sfâșietoare.

Am primit vestea ca un ciocan cu doar câteva minute înainte să încep emisiunea la Europa FM. A fost cel mai greu program din experienţă mea de radio. Călin a fost un om despre care nu există decât gânduri bune şi amintiri plăcute. Urma să petrecem împreună un weekend la casa lui de la munte şi ne tot chinuiam să găsim o seară liberă pentru amândoi că să bem o bere undeva.

Bucuria pe care am simţit-o în februarie, când am aflat că intră în echipă Europa FM, a fost una uriaşă. Nu am cunoscut un om mai blând decât Călin Gheorghe“, a scris Petru Stratulat, colegul său.

Gravă fără să devină vreodată plicticoasă și – când era cazul – ghidușă fără să vireze în hăhăială tembelă.  Anglofonii, maeștri ai conciziei, i-ar zice (scurt și corect) „authoritative” și „reassuring”: de încredere și liniștitoare. What you hear is what you get. Pe scurt, o voce de om bun. Unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut bafta să-i cunosc”, a transmis și Filip Standavid.

Călin Gheorghe se afla cu rulota la mare, la Corbu. Ieri-dimineață, a intrat în apă și dus a fost. Infarct. A murit în locul unde i-ar fi plăcut să îmbătrînească. N-a mai apucat.

A fost un om bun și blînd, cu o voce gravă, al cărei timbru a ajuns acum pe o carte poștală pe care cineva a expediat-o mult prea devreme dincolo.Drum lin, Călin! , este postarea de pe pagina de Facebook a lui Iulian Tănase.


Citește și: UPDATE - Bărbatul a fost declarat mort Intervenție de urgență pe plaja Corbu. O persoană a fost scoasă din mare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii