Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea fotbalului. Un jucător important s-a stins din viață

ro

10 Apr, 2024 17:29 1483 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • E doliu la Dinamo! Un important jucător al legendarei echipe a murit! Vestea a fost dată de echipă!

Marian Costea a fost un important jucător de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viață la 71 de ani. Era deja internat în spital, însă a fost ținut în viață cu ajutorul aparatelor, potrivit știripesurse.ro.

Iată ce a scris un fost coleg de-al lui

Colegul său de echipă și prietenul Dumitru Axinte a transmis un mesaj plin de durere:
„A murit colegul şi prietenul meu Marian Costea!”. Marian Costea a suferit un atac cerebral cu aproximativ 70 de zile în urmă și, deși a luptat eroic în terapie intensivă, din păcate, viața i-a fost luată. „Astăzi a plecat să se vadă cu Doru Tureanu”, a mai adăugat Dumitru Axinte.
 
Cariera lui Marian Costea a fost una prodigioasă
 
Marian Costea a făcut istorie pe gheață, fiind unul dintre cei mai de seamă jucători ai echipei Dinamo. A fost cunoscut nu doar pentru abilitățile sale sportive, ci și pentru personalitatea puternică pe care a manifestat-o atât pe teren, cât și în afara acestuia. Născut pe 13 iunie 1952, Marian Costea a făcut parte dintr-o linie de atac renumită alături de Doru Tureanu și Dumitru Axinte, contribuind la multiple victorii și realizări ale echipei naționale. A participat la Jocurile Olimpice de la Innsbruck din 1976 și Lake Placid din 1980, precum și la Campionatul Mondial din 1977 (Divizia A), unde România a învins Statele Unite ale Americii cu 5-4.
 
 
 Citește și
Soția ambasadorului Federației Ruse în România a murit
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii