Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri din Constanța, participanți la summitul tinerilor de la Istanbul. „Voi sunteți liderii de mâine”

ro

24 Oct, 2022 14:49 1068 Marime text
Doi tineri din Constanța, foto: PMC
Akan Mert Memet și Robert-Cristian Florea au reprezentat orașul nostru la Summitul Tinerilor Reprezentanți care a avut loc la sfârșitul lunii august în Istanbul și au participat la patru zile de întâlniri, conferințe, discursuri, activități și ateliere interesante.

Akan și Robert au beneficiat de susținerea Primăriei Constanța pentru a se putea înscrie la acest summit, organizat sub deviza  „Tineretul împreună pentru un viitor mai bun”. Cei doi au fost selectați, după o analiză riguroasă, de Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret, structură consultativă pe probleme de tineret ce funcţionează pe lângă Consiliul Local și Primăria Municipiului Constanța, iar organizațiile studențești din care fac parte tinerii sunt membre., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comnicat oficial. 


Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța, s-a întâlnit cu cei doi și au discutat despre această experiență deosebită.
 

 „Voi sunteți liderii de mâine, cei care puteți crește calitatea vieții în Constanța prin utilizarea științei, tehnologiei și inovației. Aveți un cuvânt esențial de spus în planificarea unui viitor mai bun. Vă asigur, încă o dată, de toată susținerea noastră și de faptul că tinerii din Constanța vor găsi mereu un sprijin în Primăria Constanța.”, a precizat domnul Ionuț Rusu.


Cei doi, care sunt studenți la Universitatea Ovidius și la Universitatea Maritimă din Constanța, au dorit să-și dezvolte experiența internațională și să cunoască tineri din alte orașe balcanice participante la summit, precum Karnobat, Dimitrovgrad și Kardzhali (Bulgaria), Lefkada (Grecia), Podgorița și Kotor (Muntenegru), Canakkale și Kirklareli (Turcia), Sarajevo și Laktasi (Bosnia), Priștina (Kosovo)., a mai precizat sursa citată. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii