Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi şoferi din Constanța, traşi pe dreapta de poliţişti. Ambii s-au ales cu dosare penale

ro

10 Oct, 2023 13:47 899 Marime text
foto: pexels Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 
 
La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 03.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Daliei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 
La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Primăverii, din comuna Cobadin.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, mai punctează sursa citată. 
 

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.




Citește și:

Știri ConstanțaUn tânăr de 23 de ani a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Iată motivul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii