Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi șoferi constănțeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști în trafic

ro

28 Sep, 2022 15:42 2269 Marime text
Infracțiuni la regimul rutier, foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni! 
 
La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au fost sesizați, de către polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța, cu privire la faptul că au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani, despre care exista suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii rutier au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Amzacei din comuna Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice., mai transmite sursa citată. 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală., menționează IPJ Constanța. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii