Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi șoferi au rămas pietoni după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă pe DN22 în județul Tulcea

ro

26 May, 2023 15:29 1040 Marime text
Sursa foto: IPJ TulceaAstăzi, 26 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, pe DN22A,  un autoturism care circula cu viteza de 172 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 90 km/h.

Potrivit IPJ Tulcea autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Tulcea.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

„Pe același sector de drum, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un autoturism care circula cu viteza de 163 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul București.

Și în acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile“ - au precizta reprezentanții IPJ Tulcea.


Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!

Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!

D R U M  B U N !
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii