Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DJST Constanța. Rezultatele finale în proiectul ”Un alt fel de brăduț”. Cine sunt câștigătorii

ro

14 Dec, 2020 15:35 1404 Marime text
  • Echipajele câștigătoare vor primi în data de 17 decembrie, începând cu ora 14.00, la sediul DJST Constanța, Str. Ion Bănescu Nr. 2, Constanța, materiale promoționale necesare pentru desfășurarea activităților educative în regim online.
Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de Asociația Grupurilor Locale de Tineret prin Grupul Local de Tineret Constanța, Consiliul Judetean al Elevilor, Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret ”JEAN CONSTANTIN” și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, comunică pe această cale rezultatele finale în proiectul ”UN ALT FEL DE BRĂDUȚ”:

LOCUL I – ECHIPAJ - Liceul Tehnologic „Dobrogea” Castelu

LOCUL II – Echipaj CONSTANTA 2

LOCUL III – Echipaj CONSTANTA 1

LOCUL IV - Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia

LOCUL V - Echipaj CONSTANTA 3

LOCUL VI - Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Albatros” Constanța

LOCUL VII - Școala Gimnazială „Nichita Stănescu” Mereni

LOCUL VIII - Liceul Tehnologic „Tomis” Constanța


Proiectul a constat în realizarea de către echipajele înscrise a unor videoclipuri, având ca tema un BRADUȚ VIRTUAL. Acest BRĂDUȚ a trebuit să conțină mesaje de încurajare cu următorul conținut:
  • a incuraja și a mobiliza publicul larg să foloseasca orice metoda de prevenție și de siguranță conform legislației în vigoare;
  • mesajul trebuie să fie adaptat la specificul Sărbătorilor de Crăciun prin folosirea instrumentelor digitale – videoclip;
  • creativitatea tinerilor trebuie sa imbrace forma unui mesaj care sa nu contravina legislației în vigoare sau ordinii publice ori bunelor moravuri;
  • mesajul va fi realizat prin folosirea instrumentelor digitale. Se va lăsa la latitudinea echipei ce softuri vor fi folosite, metodica, scenariul. Rezultatul transmis un videoclip ce nu va depăși 2 minute.
  • mesajul va fi însoțit de o prezentare narativa dar și de componența echipei
Echipajele câștigătoare vor primi în data de 17 decembrie, începând cu ora 14.00, la sediul DJST Constanța, Str. Ion Bănescu Nr. 2, Constanța, materiale promoționale necesare pentru desfășurarea activităților educative în regim online.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii