Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracție, zâmbete și multă voie bună! Elevi ai Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța, în excursie

ro

24 May, 2021 20:52 1647 Marime text

  • Distracție, zâmbete  și multă voie bună, au fost cuvintele de ordine care au descris ziua de sâmbătă, 22 mai, pentru elevii claselor a X-a B și a XI-a A la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța.
Câteva cuvinte care descriu perfect ziua de sâmbătă, 22 mai, pentru elevii claselor a X-a B și a XI-a A, care au fost în excursie de o zi, însoțiți de doamnele diriginte.

Vă lăsăm aici mărturia lor:

„Prima oprire a fost la Paradis Land, în Neptun, unde am parcurs traseele cu mare grijă. Am acceptat toate provocariile pe care parcul le avea pregătite pentru noi, iar apoi am sărbătorit ziua de naștere a colegului nostru, elev fruntaș Irimia David.

Am făcut un mic popas pe plaja, unde am resimțit bucuria redată de valurile mării și, respectând toate normele de protecție împotriva virusului Sars-COV2, am reușit să avem parte de una dintre cele mai frumoase excursii.

Le mulțumim doamnelor profesor Hriţcu Claudia şi Panasianu Cristina pentru tot efortul depus; fără ele nimic nu ar fi fost posibil!”, este postarea de pe pagina de Facebook a Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța

Sursa foto: Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii