Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracţie, relaxare, jocuri şi entertainment la standarde mondiale Mario Grand Poker a inaugurat cea mai modernă sală de poker din Constanţa (galerie foto)

ro

20 Dec, 2013 00:00 9051 Marime text
Jucătorii ştiu că Mario Poker Club înseamnă integritate şi înaltă calitate. Clubul a fost deschis pentru a face faţă interesului crescând şi cererilor tot mai numeroase pentru poker din România

Cea mai modernă şi mai mare sală de poker din Constanţa a fost deschisă ieri de Mario Grand Poker, cu ocazia unei festivităţi deosebite. Situat pe bulevardul Mamaia, la numărul 222, clubul oferă jocuri de poker cash şi turnee zilnice, la mese de joc permanente. De asemenea, va deveni locul de întâlnire pentru cele mai de succes turnee de poker din România.
 
Una dintre cele mai mari facilităţi turistice de entertainment integrat din Dobrogea, Mario Grand Poker oferă cele mai bune opţiuni în materie de distracţii şi relaxare, jocuri şi entertainment la standarde mondiale. Sala, cea mai mare din Constanţa, a fost înfiinţată pentru a face faţă interesului crescând şi cererilor tot mai numeroase pentru poker din România. Mario Grand Poker doreşte să crească traficul evenimentelor de poker live mai mult decât al oricărui alt club. „Jucătorii ştiu că Mario Poker Club înseamnă integritate şi înaltă calitate. Astfel, această sală este firească, întrucât Mario Club se situează de mai mult timp în prima linie a furnizorilor de experienţe inovatoare pentru jocuri premium, stabilindu-şi o reputaţie fără rival în domeniu. În Mario Poker Club, punem respectul pe primul loc. Mario Poker Club este cel mai modern şi mai complex club din Constanţa, oferind condiţii şi jocuri de poker live la cele mai înalte standarde”, a declarat managerul clubului, Claudiu Matei. Clubul se adresează atât jucătorilor experimentaţi, celor dornici de partide pe mize mari, cât şi începătorilor sau jucătorilor recreaţionali de mize mici, care doresc doar să se distreze din când în când la o masă de joc. Structurat pe mai multe sectoare (zona turnee, zona cash, salon VIP, zona online, bar, pariuri, slots), Mario Poker Club deţine autorizaţie de operator de date cu caracter personal şi respectă toate legile în vigoare în domeniul jocurilor de noroc. Numărul de telefon de la recepţie este 0732-755.225, adresa de e-mail - office@mariopoker.ro, iar site-ul oficial - www.mariopoker.ro. La turneul inaugural de ieri, special guest a fost Robert Cezărescu (ambasador Full Tilt), fiind prezenţi şi Ionel Anton (locul 3 PCA Bahamas), Mihai Taizs (câştigător Asia Championship of Poker 2013), Sinel Anton (locul 6 ETP Barcelona 2012) şi Liviu Munteanu (câştigător WCOOP 2012 Poker Stars). La festivităţile de ieri, a fost prezentă şi Loredana Chivu. Astăzi, sunt aşteptaţi Liviu Vârciu, Lucian Viziru şi Cătălin Cazacu.

„Am investit foarte mult timp și suflet”

„Iubitorii pokerului din Constanța așteptau nu de mult timp, ci de foarte mult timp acest club. După ce s-a deschis la  București prima locație, am zis că a doua trebuie să fie neapărat la Constanța, al doilea oraș după capitală. Sper că vă place ceea ce vedeți aici. Am investit foarte mult timp și suflet. La debut, avem un turneu garantat, de 7.500 de euro. Se intră cu 100 de euro, cu second chance, iar înscrierile sunt pe două zile, 1A și 1B. Urmează turnee mai mici, primul am zis să fie ceva mai mare, fiind la deschidere. Avem și de 100 de lei, și de 50 de lei. Vrem să acaparăm tot segmentul de jucători, clubul să fie și pentru bogați, și pentru clasa medie, și pentru cei care au posibilități mai reduse. Urmează să deschidem cluburi și în alte orașe”, a declarat Mario Tapangea, administratorul Mario Grand Poker. „Deschiderea acestei săli este un pas mare înainte. Odată cu legalizarea cluburilor, era momentul ca și în Constanța să apară unul. Am mulți amici în acest oraș și cunosc marea majoritate a comunității de poker din Constanța, una importantă, care aștepta acest eveniment. Cu siguranță, e un lucru bun. Am văzut multe locații până acum și îmi place ambientul, e genul mai spre lux. E ceva interesant.  Sperăm să ne simțim bine la acest turneu, cei care au jucat mai mult online să intre în atmosfera live și să ne bucurăm de această seară. Cu siguranță, e un loc bun de început de poker. Pentru piața din România, oferă bani importanți ca premii”, a spus Robert Cezărescu, cel care a câștigat 50.000 de euro la turneul de la Bahamas, unde ocupantului locului întâi i s-au oferit peste două milioane de euro. Robert Cezărescu a avut și o povață pentru jucătorii de poker: „Îi sfătuiesc să fie cumpătați, ca și în viață”. Sinel Anton este de părere că, pentru a fi un jucător bun de poker, trebuie să ai o disciplină de fier și o educație solidă în domeniu. „Cred că românilor le mai trebuie timp să înțeleagă fenomenul poker, care e unul de excepție. Numai prin disciplină și prin matematică poți pătrunde tainele sale. Pokerul este un sport, nu așa cum se spune, un joc de noroc. Șansa e doar 10%”, a arătat Anton.
 
Cei mai buni jucători vor primi premii periodice
 
Amplasat într-una dintre cele mai frumoase zone ale Constanţei, la câteva minute de centrul oraşului sau de staţiunea Mamaia, Mario Poker Club oferă zece mese permanente de poker, dintre care şapte sunt de turneu şi trei de cash. În fiecare zi, Mario Grand Poker oferă turnee de poker organizate la cel mai înalt nivel profesional. Acestea au formate diferite, de la tradiţionalele Freezeout şi Rebuy, până la formate Win the Button, Bounty, Re-entry sau Turbo Deepstack. Majoritatea turneelor se joacă în cea mai populară variantă de poker, No Limit Texas Hold’em, dar gazdele sunt convinse că cei care le calcă pragul vor iubi în egală măsură şi periodicele evenimente Pot Limit Omaha. Nu în ultimul rând, oaspeţii clubului vor constata că evenimentele Mario Grand Poker practică cele mai avantajoase intrări pentru jucători. Clubul oferă minimum trei mese de cash în fiecare zi, în format full-ring. Numărul meselor creşte în funcţie de numărul doritorilor şi al variantelor de joc solicitate. Mizele pornesc de la accesibilele partide cu blinduri de 1 leu / 2 lei şi urcă până la 25 lei / 50 lei pentru high rolleri. Jocurile uzuale disponibile sunt No Limit Texas Hold’em (NLHE) şi Pot Limit Omaha (PLO). În jocurile de Cash Game există un program de Rake Back pentru jucători. Ca jucători de turnee, participanţii au parte de un clasament în care câştigă puncte de performanţă (diferite de punctele de loialitate). Cei mai buni jucători din acest clasament vor primi premii periodice. Punctele se acordă în baza a trei criterii: buy-in în eveniment, clasarea jucătorului, numărul de adversari.
 
Facilităţi la cazare
 
Jucătorii Mario Grand Poker au la dispoziţie spaţii de cazare la hotelul GMG, la preţuri preferenţiale foarte competitive. Astfel, participanţii pot veni din orice parte a ţării pentru câteva zile de poker la malul mării fără a trebui să cheltuiască sume importante pe o cameră curată şi pe servicii de calitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii