Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul CF Constanța, despre lucrările de reabilitare a liniilor ferate din Port. „Toți acești bani alocați de către stat pentru noi au fost ca o binecuvântare“ (VIDEO)

ro

01 Nov, 2022 15:57 1724 Marime text
Dorin MaerDirectorul Sucursalei Regionala CF Constanța, Dorin Maer a vorbit astăzi în Portul Constanța despre situația liniilor de cale ferată ce urmează a fi reabilitate în port.

„Vorbind de partea de Port, de o lungă perioadă de timp nu am fost subvenționați pe această zonă. Din acest motiv toți acești bani alocați de către stat pentru noi au fost ca o binecuvântare. Am putut să realizăm 35 de linii care au fost în prima prioritate, alte 66 de linii vor fi în a doua prioritate. Deja două loturi au fost adjudecate, se lucrează la ele și urmează și al treilea lot. Pentru Prioritatea a II-a, deoarece prima a fost deja reabilitată, avem 144 de vagoane aflate pe liniile ce vor fi reabilitate. În port sunt mai multe vagoane acum, aproximativ 350 care urmează să fie licitate de către cei de la ANAF. Cele 144 vor fi mutate pe alte linii pentru a putea oferi front constructorului“ - a precizta Dorin Maer. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii