Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diplome pentru elevii militari de la Constanța. La ce eveniment au participat

ro

17 Jun, 2021 15:10 1310 Marime text

  • Evenimentul s-a desfășurat în format hibrid, fapt care le-a permis elevilor militari de la Constanța să se alăture virtual sesiunilor de lucrări.
În perioada 08-09 iunie, mai mulți elevi militari ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale au participat la cea de-a doua ediție a Sesiunii de comunicări științifice a elevilor organizată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, de la Sibiu.

Evenimentul s-a desfășurat în format hibrid, fapt care le-a permis elevilor militari de la Constanța să se alăture virtual sesiunilor de lucrări.

Eforturile lor intelectuale, precum și cele ale cadrelor didactice care i-au îndrumat au fost răsplătite pe măsură, iar joi, 17 iunie, plăcerea de a le înmâna premianților diplomele și de a le adresa felicitări i-a revenit comandantului Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, comandor Nicu Chirea, în cadrul unui scurt moment festiv organizat în aula școlii.

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale își exprimă bucuria și recunoștința de a fi fost invitată să participe la activitatea științifică organizată la Sibiu și de a fi avut ocazia să demonstreze, prin lucrările prezentate, nivelul de pregătire al elevilor săi. Împreună construim un viitor puternic pentru categoria maiștrilor militari din ArmataRomâniei.

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii