Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT. Trafic de droguri interceptat la Tulcea (video)

ro

14 Aug, 2020 15:35 2063 Marime text

La data de 13.08.2020, procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
În cauză s-a stabilit faptul că, în luna mai 2020, inculpații au înființat o cultură de cannabis la locuința unui dintre ei, aflată pe raza municipiului Tulcea, într-un solar în care familia acestuia cultiva și creștea fructe de pădure, legume și flori, în vederea comercializării.
În cursul lunii august 2020, după ce plantele au ajuns la maturitate, inculpații au recoltat mugurii de cannabis și i-au ambalat în pungi de câte 100 și 200 de grame, pregătindu-i pentru comercializare.
La datele de 13 și 14.08.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate cantitatea de aproximativ 2 kilograme de muguri de cannabis, telefoane mobile și un autoturism de lux.
La data de 14.08.2020, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o durată de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Tulcea și S.A.S. Tulcea.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa text și foto: DIICOT

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii