Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Inculpați, reținuți pentru trafic de droguri de risc și mare risc

ro

27 Nov, 2020 15:03 1390 Marime text
  • Cinci inculpați au fost reținuți pentru trafic de droguri , pentru consum propriu, fară drept.
  • Au vândut, în mod repetat, droguri de risc și mare risc către diverși consumatori de pe raza județului Mehedinți.

La data de 26.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpați și măsura controlului judiciar față de alți 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată și deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada august – noiembrie 2020, inculpații au vândut, în mod repetat, droguri de risc și mare risc către diverși consumatori de pe raza județului Mehedinți.

La data de 26.11.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat un număr de 12 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 100 de grame de cannabis, 30 de grame de cocaină, 10 grame de hașis, 1.200 de grame de tutun prelucrat, 1.750 de euro, 10 grindere, precum și dispozitive de manipulare și cântărire de mare precizie.


În cursul zilei de astăzi, cei 5 inculpați reținuți vor fi prezentați Tribunalului Mehedinți cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile cu propunere de arestare preventivă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite DIICOT Mehedinți
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii