Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Inculpat reținut pentru trafic de droguri. Ce ascundea în mașină

ro

08 Dec, 2020 14:04 1203 Marime text

 
  • Un inculpat a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
  • Acesta deținea în autoturism cantitatea de 2,6 kilograme de cannabis.

La data de 07.12.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a desfășurat activități de comercializare de cannabis, provenit din diferite culturi indoor şi outdoor.

La data de 07.12.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului în timp ce deținea în autoturism cantitatea de 2,6 kilograme de cannabis pe care intenționa să o comercializeze.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați au efectuat 8 percheziții domiciliare, pe raza județului Galați, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de 900 grame de cannabis, instalații folosite la cultivarea de plante de cannabis în spații închise și suma de 16.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Galați.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursă foto: DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii