Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbat, reținut pentru trafic de droguri de mare risc. Ce acuzații i se aduc (galerie foto)

ro

06 Mar, 2020 17:40 1299 Marime text

La data de 04.03.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 62 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

La aceeași dată, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O.B. – Serviciul Antidrog au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, cunoscut cu antecedente penale, în urma căreia acesta a fost surprins în timp ce  comercializa, pe raza municipiului București, cantitatea de 500 de grame de heroină, contra sumei de 11.000 de euro.

Ulterior, cu ocazia efectuării unei percheziții domiciliare, la locuința inculpatului au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de aproximativ 180 de grame de heroină, un cântar electronic de precizie, 5 telefoane mobile, precum și sumele de 600 de lei și 200 de euro.

La data de 05.03.2020, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto: Poliția Română- DIICOT 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii