Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desene pe asfalt, competiții sportive și voie bună pentru copii la Jandarmeria Tulcea

ro

31 May, 2022 16:20 1292 Marime text

Desene pe asfalt, foto: Jandarmeria TulceaAstăzi, premergător zilei de 1 iunie, jandarmii tulceni au organizat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea Ziua Porților Deschise pentru Copii cu concursuri de desene pe asfalt și competiții sportive pentru a sărbători alături de cei mici Ziua Internațională a Copilului.
 

Elevii clasei a III-a B din cadrul Școlii I.L.Caragiale din municipiul Tulcea au fost cei care ne-au trecut pragul și care s-au bucurat de surprizele și activitățile recreative pregătite de jandarmii tulceni.
 

Cei mici au fost implicați în diferite activități recreative, cum ar fi concursul de desene pe asfalt ,,Copilăria în culori!”, aruncarea la țintă, conducerea mingii printre jaloane și jocul de ștafetă cu scopul de-a le dezvolta îndemânarea, concentrarea, abilitățile de socializare și stimulându-i pe copii să se joace împreună.

 
Pentru talent, implicare, creativitate și bucuria exprimate, toți copiii au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri și baloane, iar bucuria lor a fost întregită de exercițiile demonstrative executate de câinii de serviciu.
 

Organizarea activităților s-a realizat cu sprijinul Asociației Sportive Delta Jandarmi iar la oferirea surprizelor dulci a contribuit și Consiliul Județean Tulcea.
 

Jandarmeria Tulcea urează tuturor copiilor o copilărie frumoasă, cu multă iubire, bucurii, zâmbete și speranță!
 


La mulți ani copii!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii