Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire macabră într-o locuință!

ro

17 Jan, 2023 11:29 1254 Marime text
Locuință, foto: pexels O femeie de 92 de ani și fiul ei, în vârstă de 52 de ani, au fost găsiți, marți dimineață, în locuința lor.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut., transmite IPJ Argeș. 


Oficial de la IPJ Argeș 

În urma informațiilor apărute în spatial public, privind decesul a două persoane din localitatea Poiana Lacului, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Poiana Lacului, o femeie de 92 de ani și fiul acesteia, de 52 de ani, au fost găsiți decedați în locuință.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, dar și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii de investigații criminale sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii