Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:33 23 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deschiderea anului de instrucție la Capu Midia (galerie foto)

ro

13 Jan, 2020 17:39 869 Marime text
Anul de instrucție 2020 a fost deschis, astăzi, oficial în toate unitățile militare ale Ministerului Apărării Naționale.

În Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, subordonat Statului Major al Forțelor Aeriene, au fost organizate mai multe activități pentru militarii și personalul civil angajat.

Comandantul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, colonelul Viorel-Eugen Bitan, a trecut în revistă câteva dintre realizările anului 2019 și obiectivele pentru anul în curs. 

“ 2019 a fost un an important, în primul rând pentru că în Poligonul Complex de Trageri s-au lansat rachete Patriot de către structuri din armata Statelor Unite ale Americii. Am demonstrat, totodată, că din punct de vedere al infrastructurii pe care o avem și din punct de vedere al pregătirii efectivelor suntem în măsură să asigurăm toate condițiile de siguranță pentru executarea acestei activități. De asemenea, au fost asigurate condiții mai bune pentru militarii români și străini care au venit la evaluări și exerciții în poligon și au fost începute mai multe investiții care se vor derula și pe parcursul anului 2020 printre care o hală de mentenanță și reabilitarea Centrului de Apreciere a Tragerilor”, a spus colonelul Viorel-Eugen Bitan.

De asemenea, comandantul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană le-a mulțumit militarilor din subordine pentru profesionalismul de care au dat și dau dovadă în activitățile specifice pe care le derulează.

Deschiderea anului de instrucție 2020 s-a încheiat cu defilarea militarilor.

Sursa foto: Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “Gl.bg. Ion BUNGESCU ”

Ti-a placut articolul?

Comentarii